Dallmayr Kaffe


Категория : LIFESTYLE

logo_Dallmayr

DALLMAYR в Мюнхен като търговска къща вече от 300 години е символ за високо качество и любов към подробностите. От 1900г. тя е придворен доставчик на Баварския кралски двор и на двора на германския кайзер в Берлин.

Кафето DALLMAYR е 100% Арабика. Тайната на неговия характер, който не може да бъде сбъркан, се крие в самото сурово кафе. Използват се изключително само най-фините растения от високите полета на най-добрите региони за отглеждане на кафе в света. От поколение на поколение експертите на кафето DALLMAYR предават опита си: своя нюх за разпознаване на качеството на кафето, вещината им за композиране на различните вкусови насоки на смесите на DALLMAYR и тяхното изкуство на печене, което в крайна сметка прави кафето DALLMAYR върховна наслада. Леката обработка с налягане и водна пара отнема дразнещите и горчиви вещества в кафето, а опаковките със защитен вентил позволяват изтичането на съдържащия се в кафеените зърна CO2.

SUL_DE_MINAS

SUL de MINAS

– Висококачествена смес от кафени зърна от най-добрите високопланински плантации на югоизточна Бразилия. Кафето е с лек и приятен лешников вкус. Сертифицирано е като екологично чисто кафе.
KILIMANJARO

KILIMANJARO

– Кафето е с приятен вкус на билки. Висококачествена смес от кафени зърна от високопланинските плантации на Африка. Регионът е известен с превъзходната Арабика.


NEIVA

NEIVA

– Отглеждана в плодородната вулканична почва на Андите. Кафето е с лек и приятен цитрусов вкус и аромат. Сертифицирано е като екологично чисто кафе.

PRODOMO_VAKUUM

PRODOMO

– Завършено, облагородено първокласно кафе, освободено от дразнещи и горчиви вещества. Завършващото печене до получаването на пълния аромат придава на DALLMAYR PRODOMO неговия вкус, който не може да бъде объркан.

Crema_dOro_1000GB_front

CREMA D'oro

– Внимателно съчетаната смес от най-благородни зърна и щадящото печене придават кадифено финия, светъл каймак и балансирания аромат на кафето.
Espresso_dOro_1000GB_front

ESPRESSO D'oro

– Направено е за всички онези, които обичат да пият еспресо. Зърната се подбират специално за приготвянето в машините за еспресо и се пекат особено бавно и деликатно. Така интензивният аромат може да се разгърне напълно.Bio_kafe_Via_verde

VIA VERDE

– BIO кафеКонтакти:


СЪЛИ ТРЕЙД ООД

гр.София

бул. Цариградско шосе 135 Д

тел. +359 2 875 8004

тел/факс: +359 2 875 8006


www.dallmayr.bg

 

Условия за ползване

Всички права запазени, регистрирана марка Spa-life.bg

Enira Media LTD

Сайтът е създаден от 2p web design studio